Perlindungan Takafulink yang merangkumi perlindungan 3 dalam 1 termasuk khairat kematian, kad perubutan komprehensif dan pelaburan berlandaskan syariah. Dapatkan cadangan pelan perlindungan sekarang!

Perlindungan Takaful Puteri Plus memberi perlindungan khas untuk wanita yang melibatkan penyakit sakit puan. Perlindungan unik ini harus ada untuk setiap wanita di seluruh Malaysia. Dapatkan cadangan pelan perlindungan Takaful Puteri Plus sekarang!

Takafulink MRTA adalah pilihan bijak untuk anda yang berhasrat untuk memiliku rumah idaman sendiri. Polisi nyawa Takafulink MRTA ini digunakan sebagai perlindungan atas pinjaman atau hutang rumah

Takafulink Cerdik adalah pelaburan untuk pendidikan anak anda ada apabila mencapai usia 25 tahun. Dapatkan pelan Takafulink Cerdik untuk anak anda sekarang!

Posted by Mubin Abdurrahman | Sunday, June 6, 2010 | 0 comments

1. Syarikat takaful pertama memperkenalkan MEDICAL CARD pada hujung tahun 2006.
2. Memberikan kadar perlindungan perubatan tertinggi sehingga RM 1.5 JUTA.
3. JUALAN tertinggi untuk pasaran Malaysia untuk 2 tahun berturut-turut, iaitu pada tahun 2007 dan 2008, walaupun baru sahaja dilancarkan pada hujung tahun 2006.
4. Memberikan kemudahan 100% ISLAMIC TAKAFULINK-INVESTMENT di mana anda boleh tahu dengan jelas sebanyak mana unit saham yang anda miliki, di mana duit anda dilaburkan dan berapa keuntungan anda.
5. Memberi manfaat CONTRIBUTOR, yang mana sekiranya apa-apa berlaku kepada peserta iaitu hilang upaya kekal atau menghidap penyakit kritikal, polisi akan jadi PERCUMA dan berjalan seperti biasa (syarikat bayar untuk anda).
6. Wang anda tidak lesap begitu sahaha, di mana sekiranya tiada musibah melanda, sebahagian besar wang anda akan dilaburkan, dan akan bakal menjana keuntungan dari pelaburan.

" Sediakan payung sebelum hujan".

Leave a Reply

Panel Hospital