Perlindungan Takafulink yang merangkumi perlindungan 3 dalam 1 termasuk khairat kematian, kad perubutan komprehensif dan pelaburan berlandaskan syariah. Dapatkan cadangan pelan perlindungan sekarang!

Perlindungan Takaful Puteri Plus memberi perlindungan khas untuk wanita yang melibatkan penyakit sakit puan. Perlindungan unik ini harus ada untuk setiap wanita di seluruh Malaysia. Dapatkan cadangan pelan perlindungan Takaful Puteri Plus sekarang!

Takafulink MRTA adalah pilihan bijak untuk anda yang berhasrat untuk memiliku rumah idaman sendiri. Polisi nyawa Takafulink MRTA ini digunakan sebagai perlindungan atas pinjaman atau hutang rumah

Takafulink Cerdik adalah pelaburan untuk pendidikan anak anda ada apabila mencapai usia 25 tahun. Dapatkan pelan Takafulink Cerdik untuk anak anda sekarang!

Posted by Muhammad | Monday, March 21, 2011 | 0 comments

Takafulink Cerdik adalah pelaburan untuk pendidikan anak anda ada apabila mencapai usia 25 tahun. Pelan Takafulink Cerdik ini bukan sahaja memberi perlindungan untuk pendidikan anak anda, malahan merangkumi perlindungan takaful dan medikal kad yang cukup fleksibel untuk memenuhi keperluan anda dan anak anda yang sentiasa berubah dari masa ke masa. Kini anda boleh memberikan anak anda dua hadiah perlindungan yang amat berharga iaitu pendidikan dan perlindungan, melalui kombinasi inovatif melalui pelan Takafulink Cerdik yang unik ini.

Dapatkan cadangan pelan perlindungan anda di sini!

Leave a Reply

Panel Hospital